Dominikanske Republik

 

 

Rejsebeskrivelse: Samana halvøen

 

 

Jeg tilbragte 4 uger i Las Galeras på hotel Grand Paradise Samana-an Amhsa Marina Resort på Samana halvøen en af de 31 provinser på Den dominikanske republik.Hvor det meste af tiden gik med ren afslapning fordi Las Galeras er lidt sværere at komme til end mange andre turistmål, er det stadig formået at bevare sin lille landsbys charme og afslappet atmosfære.

 

 

Dog var jeg efter at have travet naturen omkring hotellet igennem nogle gange tog jeg på en hel dags tur med båd ud i bugten Bahia de Samaná. til Los Haitises.

 

los Haitises er et stort naturreservat med flotte træer og forskellig artet planter, mange fugle (deriblandt mange pilikaner), grotter med mere, turen sluttede på en lille paradisø, der havde fået kælenavnet Barcadi Island, fordi der for nogle år siden blev optaget en Barcardi reklame på ø'en.

 

Provinshovedstaden Santa Bárbara de Samaná. På turen derind og i selve byen kunne jeg rigtigt se de huse, som de lokale indbyggere boede i og det var påfaldende at se den store kontrast mellem rig og fattig der er. indbyggere i små blikskure kunne bo klods op ad pæne villaer. Fra byen er der udsigt over landets største bugt, Bahia de Samaná. hvor mange af de store krydstogtskibe som sejler rundt i det Caribiske hav lå for svaj ude i bugten et døgnstid inden de sejlede videre.

 

Hvis du får problemer eller har spørgsmål vedrørende dette Websted, kan du kontakte wib@boegegaard.dk