Trysil Norge

 

 

Rejsebeskrivelse: Trysil

 

 

Det kan ikke holdes hemmeligt, at Norge er et land, hvor børnene bliver født med skistøvler på! Norge har utallige skisportssteder. Både langrend og alpin skisport er meget populært i Norge.

 

 

De alpine discipliner udøves på de mange norske løjper. Der er dog mange fine skisportssteder med udfordring nok for både begyndere og de mere vovede. Priserne på liftkort varierer afhængig af hvor mange dage man har brug for, men generelt er det jo ikke billigt. Nordmændene er velhavende mennesker, og det mærkes på priserne, hvad angår liftkort, skileje, skitøj mv. Så det er en god idé at medbringe eget udstyr, hvis man ofte tager på skiferie.

 

 

En af de bedste skisportssteder i Norge er formentlig Trysil, som jeg vil anbefale hvis man er nybegynder og kan besøges efter smag og behag inden for en rimelig tid, ca. 10 til 12 timer's kørsel fra København inklusiv pauser. Der er vidt forskellige pister, mange grønne og blå pister samt rød og sorte. Trysil er et perfekt familiested, men også meget sjovt for de let øvede.

 

 

Hvis du får problemer eller har spørgsmål vedrørende dette Websted, kan du kontakte wib@boegegaard.dk